voorwaarden

 

Reserveer je een workshop bij “De Creatieve Prinses”? 

Dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

* Reserveren:
Reserveren van een workshop/kinderfeestje gebeurt op goed vertrouwen. Mocht hier echter misbruik van worden gemaakt, dan zijn wij genoodzaakt om hier kosten aan te verbinden. Mocht je door omstandigheden toch verhinderd zijn, meld dit dan minimaal 48 uur voor aanvang van de workshop. Vindt de annulering plaats binnen 48 uur vóór aanvang van een workshop/kinderfeestje, dan zijn wij genoodzaakt om 20% van het te betalen bedrag in rekening te brengen.

* Kleding:
Tijdens workshops wordt er gewerkt met lijm en/of lijmpistool, verf en/of gereedschap. Wij verzoeken je hier rekening mee te houden. Voor eventuele schade aan kleding of andere eigendommen zijn wij niet aansprakelijk. Vermeld bij de uitnodiging van een kinderfeestje, dat de kinderen niet hun beste kleding aan krijgen.   
“De Creatieve Prinses” zorgt voor schorten en veiligheidsbrillen(mozaïeken). Deze dienen dan ook gedragen te worden. Het blijft echter ieder zijn eigen verantwoording met het gebruik hiervan.

* Letselschade:                                                                                                                                                             
Er wordt gebruik gemaakt van gereedschap, zoals mozaïektangen en lijmpistolen. Wees voorzichtig met het gebruik hiervan. Het gebruik hiervan, gebeurt op eigen verantwoording. Voor eventuele letselschade kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.        

* Betaling:                                                                                                                                                                     
Er dient contant te worden betaald, tijdens de workshop. Er is géén pinautomaat aanwezig.
Betaling op rekening gebeurt alleen, indien dit vooraf is overeengekomen.

*Aanbetaling op rekening:        
De klant accepteert het, door het atelier vastgestelde te betalen bedrag (20% van het te betalen totaalbedrag), als een vooruitbetaling op de overeengekomen boeking. Aan het atelier betaalde bedragen zijn dan ook onherroepelijk en kunnen door de klant niet worden teruggevorderd. Pas als de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief. Is de aanbetaling na 7 dagen na factuurdatum nog niet voldaan, dan vervalt de overeengekomen boeking.

*Restbetaling op rekening:        
De klant voldoet een restbetaling uiterlijk 1 week vantevoren vóór aanvang van de overeengekomen datum. Eventuele wijzigingen en annuleringen in een boeking, worden alleen verrekend, indien dit is overeengekomen met het atelier. De 20% aanbetaling kan niet worden teruggevorderd. Wijzigingen en annuleringen worden tot uiterlijk 2 weken vóór de boeking geaccepteerd. Hierna wordt de restbetaling niet meer gewijzigd. Wel is het mogelijk om zelf een plaatsvervangende persoon te zoeken, die dan deel kan nemen.

*Reiskosten:    

Indien een workshop plaatsvindt op locatie, worden er € 10,- aanrijkosten en reiskosten heen en terug (0,19 per km) berekend. Reiskosten worden berekend door het atelier. Wij maken gebruik van officiële routeplanners.

* Privacy:                                                                                                                                                             
“De Creatieve Prinses” zal bij het registreren, gebruiken en bewerken van je persoonlijke gegevens alle wettelijke voorschriften in acht nemen.

* Prijzen:                                                                                                                                                                          
Alle door “De Creatieve Prinses” gehanteerde prijzen luiden in Euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Prijzen kunnen ten allen tijden door “De Creatieve Prinses” worden aangepast. Indien de prijs wordt aangepast na het aangaan van de reservering, dan betaal je de prijs die op dat moment overeenkwam.

* Kinderfeestje/tienerfeestje:
Er staat geen minimum aantal personen voor een verjaardagsfeestje. Het ene kind heeft nu eenmaal meer of minder vriendjes dan de ander. We gaan er echter vanuit dat er toch minimaal 5 kinderen komen. Mocht je met minder dan 5 kinderen komen, dan worden de kosten voor het verjaardagsfeestje toch voor 5 personen berekend, vanwege een aantal basiskosten.

* Cadeaubon: “De Creatieve Prinses”heeft cadeaubonnen. Deze zijn voor elk gewenst bedrag te verkrijgen. Een bon is een jaar geldig. Hierna vervalt de bon. Er is geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor geld. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen in het atelier, alléén na afspraak.
Let op!: De cadeaubonnen gaan eruit en alle gekochte bonnen zijn nog inwisselbaar bij de workshops op zaterdag 11 maart en zaterdag 1 april. Na deze data kunnen de gekochte bonnen alleen nog worden ingewisseld voor een leuk pakketje of knutselmateriaal!


* Kamer van Koophandel:                                                                                                                                                   
“De Creatieve Prinses”, gevestigd te Herkenbosch, Muytertweg 33 staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Roermond onder nummer: 14113417.