knutselen en schilderen

 

Creatieve workshops voor Ouder en Kind: Thema 'Knutselen & Schilderen' :

Moodboard 'Ibiza Style' - Creatief schilderij - Babushka's - Hagedis - Neushoorn
MOODBOARD 'IBIZA STYLE'

Dé nieuwste trend voor op je slaapkamer!!

Jullie gaan samen een steigerhouten bord whitewashen met kleuraccenten en versieren in 'Ibiza Style'. Alles wordt gemaakt en samengesteld in jullie eigen favoriete kleuren!
De accessoires (o.a. fotolijstje, vogel, vaasje en naambordje) gaan jullie samen met leuke verschillende technieken maken. Een middagje heerlijk samen knutselen!

moodboard ouder en kind

Kosten: 20,- per werkstuk, inclusief materiaal, koffie/thee en ranja.

Duur: ± 2½ uurCREATIEF SCHILDERIJ

Jullie gaan samen een creatief schilderij maken. Het schildersdoek (40 x 40 cm) wordt beschilderd en samen gaan jullie allemaal losse ornamenten met verschillende knutseltechnieken helemaal zelf maken in het gekozen thema. Het eindresultaat wordt 1 geheel op doek. Er zijn meerdere thema's mogelijk, zoals bv. een geboorteschilderij, persoonlijk schilderij, 1 kleurtint-schilderij met je favoriete onderwerp. Uiteraard gebeurt alles stap voor stap, onder begeleiding! Het creatief schilderij kan ook met meerdere kinderen gemaakt worden. Iedereen maakt dan een eigen bijdrage voor op het doek.

creatief schilderij

Voorbeeld geboorteschilderij

Kosten: 25,- per werkstuk, inclusief materiaal, koffie/thee en ranja.

Duur: ± 3 uurBABUSHKA'S BESCHILDEREN

Jullie gaan samen 5 houten Babushka's beschilderen met acrylverf in je favoriete kleur. Ook maak je met verschillende stofjes een leuke schort of een rokje voor de Babushka's en krijgen ze echte haren.

babushka's maken

Kosten: 15,- per werkstuk, inclusief materiaal, koffie/thee en ranja.

Duur: ± 2½ uurHAGEDIS

Jullie gaan samen een hagedis maken. De basis gaan jullie, onder begeleiding, samen uitwerken met gezichts- en lijfuitdrukkingen, zodat de hagedis helemaal echt wordt! Daarna wordt de hagedis met verschillende verftechnieken beschilderd om tot een geweldig resultaat te komen!

hagedis

Kosten: 15,- per werkstuk, inclusief materiaal, koffie/thee en ranja.

Duur: ± 2½ uur
NEUSHOORN

Erg leuk voor op je slaapkamer!

Jullie gaan samen een neushoorntrofee maken. De basis gaan jullie, onder begeleiding, samen uitwerken met gezichtsuitdrukkingen, zodat de neushoorn helemaal echt wordt! Daarna wordt de neushoorn met verschillende verftechnieken beschilderd om tot een geweldig resultaat te komen!

neushoorn

Kosten: € 25,- per werkstuk, inclusief materiaal, koffie/thee en ranja.

Duur: ± 2½ - 3 uur